Добре дошли в ДГ „Червената шапчица“

 

Скъпи приятели,
Детска градина „Червената шапчица“ в град Пловдив е конкурентноспособна образователна институция с утвърден имидж, авторитет, собствен облик и традиции в общественото пространство.

В детската градина работи екип от висококвалифицирани педагози, които полагат усилия към създаване на уютна и топла атмосфера, в която децата да се чувстват обичани, ценени и уверени в своите възможности.

Екипът на детското заведение прилага устойчив модел за качествено възпитание и образование, чрез непринудено съчетаване ценностите на детството с гъвкавостта на модерните образователни технологии и образователна среда, провокираща активност, изпълнена с креативно съдържание.

Детската градина разполага с красива, функционална сграда, отговаряща на всички европейски изисквания и стандарти (строителство 2009). Откроява се с организирана подкрепяща образователна и игрова среда за стимулиране на физическата активност на детето – плувен басейн и мултифункционално спортно игрище за овладяване на елементи от различни видове спорт.

ДГ «Червената шапчица» е ситуирана в просторна сграда с модерен дизайн с обособена игрова зона на открито, пресъздаваща мини еко паркова среда.

Мисията на ДГ „Червената шапчица“ е „Овладяване на умения от малчуганите да наблюдават, запомнят и възпроизвеждат – да претворят дарбата в талант, честността в почтеност, добротата в толерантност, уменията в креативност, любопитството в знание, защото „Всичко започва от детството!“, защото щастливото и пълноценно изживяно детство е решаващо за хармонията и равновесието в живота на човека.


 

Може да посетите страницата на Системата за електронно централизирано класиране за прием на децата